parallax background


Graag vertel ik iets meer over mijzelf

Liefde voor ontwerp

Chaotisch maar toch geordend, introvert maar soms ook extravert, twijfelkont maar ook super eigenwijs. Als ondernemer en vormgever heb ik veel tegenstrijdige eigenschappen. Juist deze handige, maar soms ook onhandige eigenschappen maken mij zoals ik ben en Nooms zoals Nooms is. 

Als enthousiaste en gedreven vormgever denk ik graag met je mee over de visualisatie van jouw bedrijf. Ik denk graag in mogelijkheden en niets is mij te gek. Samen gaan we kijken naar het beste plan om jouw doelen te behalen en de mediaproducten die daarvoor nodig zijn.

 

Wat ze zeggen

 • Pauline
  Voor mijn bedrijf heeft Myrthe het logo ontworpen, huisstijl bedacht en de website gebouwd. Tevreden met dit resultaat!
  Pauline
  Plint Interieurontwerp
 • Rozan van Soest
  Myrthe heeft mij goed geholpen met het ontwikkelen van mijn logo en van mijn website. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat
  Rozan van Soest
  Studio Fier
 • Esmee van Loon
  Ik werk al een aantal jaar samen met Myrthe. Myrthe is enorm goed op het gebied van grafische werk. Ze heeft een eigen handschrift en maakt unieke ontwerpen. De stijl waarin Myrthe werkt spreekt mij heel erg aan. Het is jong uniek en verfrissend. Naast dat Myrthe een harde werker is is ze een enorm vriendelijk persoon. Een hart van goud en betrouwbaar. Ik ervaar haar als een rustig en prettig persoon om mee samen te werken. Zeker een aanrader!
  Esmee van Loon
  The Brand Studio
 
 

Volg je nooms.
al op Instagram?