Grafisch ontwerper en webdesigner in Assen en omgeving


Neem direct contact op.

Liefde voor ontwerp

Als ondernemer en vormgever ben ik een combinatie van tegenstrijdige eigenschappen. Chaotisch en toch geordend, introvert en soms extravert, een twijfelkont maar ook super eigenwijs. Maar juist deze eigenschappen maken mij uniek en mijn bedrijf, Nooms, zoals het is.

Als enthousiaste en gedreven vormgever help ik jou graag bij het visualiseren van jouw bedrijf. Ik denk in mogelijkheden en niets is mij te gek. Samen stellen we een plan op om jouw doelen te bereiken en de benodigde mediaproducten te ontwerpen. Laten we samen aan de slag gaan en jouw bedrijf laten stralen!

 

Wat ze zeggen

 • Pauline
  Voor mijn bedrijf heeft Myrthe het logo ontworpen, huisstijl bedacht en de website gebouwd. Tevreden met dit resultaat!
  Pauline
  Plint Interieurontwerp
 • Rozan van Soest
  Myrthe heeft mij goed geholpen met het ontwikkelen van mijn logo en van mijn website. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat
  Rozan van Soest
  Studio Fier
 • Esmee van Loon
  Ik werk al een aantal jaar samen met Myrthe. Myrthe is enorm goed op het gebied van grafische werk. Ze heeft een eigen handschrift en maakt unieke ontwerpen. De stijl waarin Myrthe werkt spreekt mij heel erg aan. Het is jong uniek en verfrissend. Naast dat Myrthe een harde werker is is ze een enorm vriendelijk persoon. Een hart van goud en betrouwbaar. Ik ervaar haar als een rustig en prettig persoon om mee samen te werken. Zeker een aanrader!
  Esmee van Loon
  The Brand Studio
 
 

Volg je nooms.
al op Instagram?