Het proces

Een eigen magazine voor jouw bedrijf geeft je een platform om regelmatig bij je doelgroep op een persoonlijke manier binnen te komen. Vaak letterlijk, zo door de brievenbus. En ook figuurlijk, want het biedt ruimte voor jouw unieke content; om te vertellen waarom jouw organisatie doet wat het doet en welke impact jullie hebben. En in tegenstelling tot een online bericht die verdwijnt als je niet op klikt, blijft je boodschap verpakt in een magazine als tastbaar item liggen tot het opgepakt wordt. Een sterke cover moet daar natuurlijk voor uitnodigen. Voor elk magazine is het verhaal, doel en boodschap verschillend. Samen gaan we starten met het vinden van de antwoorden op die drie vragen. Ik start met een sfeerbord, opzet en uitleg hoe ik denk dat we jouw doelgroep kunnen prikkelen met het magazine. 

01/04 Strategie
Voor het ontwerpproces start, wil ik eerst van jou weten waar je precies naar op zoek bent. Wat past er het beste bij jouw onderneming en bij de doelgroep die je wilt bereiken. Tijdens dit gesprek, dat zowel online of op kantoor kan, bespreken we onze strategie.
02/04 Inhoud
Als de doelgroep en boodschap helder is, is het de bedoeling dat we dit doormiddel van een sterke inhoud gaan vormgeven. Van tekst tot beeld is alles van belang. Ik werk samen met een vaste journalist/redacteur om samen tot de sterkste magazines te komen. Ook de fotografie kan ik uit handen nemen, foto's met sfeer en persoonlijkheid versterken de boodschap die je wilt overbrengen in het magazine.
03/04 Ontwerp
Als alles helder is, is het tijd om te gaan ontwerpen! Ik ga aan de slag met alle onderdelen van het magazine. Van de cover tot het binnenwerk.
04/04 Lanceren
Het is tijd om jouw nieuwe magazine met de wereld te delen! Het magazine zal gedrukt worden, op eigen initiatief of door mij uit handen genomen zodat jij je kan focussen op de verspreiding van het magazine.

Magazine op maat

20 of 60 pagina's, geprint of online, met of zonder eigen fotografie. De keuze is reuze. Daarom kan ik geen vaste prijzen alvast laten zien. Elk magazine wordt op maat gemaakt en daarom maak ik ook de offertes op maat. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn en wat het dan zal kosten? Stuur mij een mail met wat je in gedachten hebt en ik stuur jou vrijblijvend een offerte toe.

 
 
 

Volg je nooms.
al op Instagram?