Val op met een op maat gemaakte en tijdloze huisstijl.


Lees over nooms.

Een complete huisstijl voor de toekomst.

Ben jij een ondernemer die streeft naar een professionele aanwezigheid van jouw product of dienst? Versterk je imago met een unieke, op maat gemaakte huisstijl. Het resultaat? een krachtige, consistente huisstijl die (potentiële) klanten aanspreekt en jouw bedrijf onderscheidt van de concurrentie.

Het proces

Naast het gewenste eindresultaat is een sterk en helder proces minstens zo belangrijk. Omdat iedereen het fijn vindt om te weten waar hij of zij aan toe is heb ik een vaste manier van werken ontwikkeld.

01/03 Strategie
Voor het ontwerpproces start, wil ik eerst van jou weten waar je precies naar op zoek bent. Wat past er het beste bij jouw onderneming en bij de doelgroep die je wilt bereiken. Tijdens dit gesprek, dat zowel online of op kantoor kan, bespreken we jouw merkstrategie.
02/03 Ontwerp
Als alles helder is, is het tijd om te gaan ontwerpen! Ik ga aan de slag met alle onderdelen van jouw branding.
03/03 Lanceren
Het is tijd om jouw nieuwe branding met de wereld te delen! Als alle onderdelen van de huisstijl zijn goedgekeurd, ontvang je van mij alle bestanden die je nodig hebt. Zo kun jij ook in de toekomst zelf jouw huisstijl inzetten en je onderneming laten groeien.

Paketten

Ik vind het belangrijk dat jij als klant altijd weet waar je aan toe bent. Daarom heb ik naast mijn maatwerkoplossingen ook een aantal pakketten samengesteld waar je uit kunt kiezen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en welke kosten daarbij komen kijken. 

Wat ook mogelijk is

Zie je nog niet helemaal jouw perfecte pakket er tussen staan? Wil je graag meer aan jouw huisstijl toevoegen of juist iets weg laten? In overleg is alles mogelijk!  In overleg maak ik graag een plan op maat voor jouw bedrijf. 

 
 
 

Volg je nooms.
al op Instagram?