Voor elke ontwerp op maat hoort ook een prijs op maat.

Elke aanvraag is uniek en heeft een andere samenstelling. Ik werk niet met een standaard uurtarief maar met pakketkosten, omdat elk pakket weer anders is qua samenstelling zullen de prijzen dan ook per aanvraag variëren. Elke aanvraag zal ik beantwoorden met een op maat gemaakte offerte. Wil je graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Scroll dan snel naar beneden om te weten wat ik dan graag van je ontvang.

 

Werkwijze Vormgeving Nooms

De werkwijze die ik gebruik ziet er doorgaans zo uit;

#1 | Aanvraag offerte

Ben je enthousiast geworden over mijn portfolio? Het kan natuurlijk ook een product zijn die nog niet in mijn portfolio voorkomt, maar ik sta overal voor open! Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Stuur dan een e-mailtje naar info@nooms.nl met jouw ideeën en wensen. Op basis van deze wensen stel ik een offerte op.

#2 | Het ontwerpproces

Na akkoord van de offerte start het ontwerpproces. Ik zal jouw aanvraag zo snel mogelijk inplannen. Ik zal meerdere concepten laten zien, en digitaal komen we samen tot een goed ontwerp voor jouw bedrijf. Mocht er drukwerk bij de opdracht in zitten, dan zal ik ook dit verzorgen.

#3 | Definitief ontwerp

Wanneer het ontwerp helemaal naar wens is, is het moment van het factuur aangebroken. Nadat deze is voldaan stuur ik alle juiste bestandsformaten digitaal naar je op. Mocht er drukwerk bij zitten, en dit is opgenomen in de offerte, dan verstuur ik dit per post naar jouw adres.