Huisstijl Via Kim | nooms

Huisstijl Via Kim



 

Modern en professioneel logo en huisstijl voor Via Kim, virtueel assistent uit Groningen.

 

Nooms heeft met veel enthousiasme het logo en de huisstijl voor Via Kim, virtueel assistent uit Groningen, ontworpen. De stijl is fris, persoonlijk en bevat een vleugje humor, waardoor Kim’s professionaliteit en toegankelijkheid mooi samenkomen. Het resultaat is een uniek merk dat precies aansluit bij haar veelzijdige dienstverlening.

 

Kleuren

De huisstijl van Via Kim maakt gebruik van verschillende frisse en herkenbare kleuren die allemaal netjes zijn vastgelegd in een huisstijlhandboek. Kim heeft dit handboek inclusief de kleurcodes ontvangen, zodat ze altijd zelf aan de slag kan met haar huisstijl. Hierdoor kan ze eenvoudig consistent blijven in al haar uitingen, van drukwerk tot digitale media, en zorgt ze voor een professionele, uniforme uitstraling in haar communicatie.


 

Eigen illustratie op maat voor virtueel assistent Via Kim.


Binnen de huisstijl van Via Kim speelt een leuke illustratie van Kim zelf een centrale rol. Deze illustratie fungeert als een soort mascotte voor het merk en geeft het geheel een persoonlijke en speelse touch. Met een frisse uitstraling en een knipoog naar haar humor maakt de illustratie de communicatie niet alleen herkenbaar, maar ook benaderbaar. Het zorgt ervoor dat de huisstijl niet alleen professioneel oogt, maar ook persoonlijk en uitnodigend is voor haar klanten.


 

Beeldmerk logo

Het beeldelement uit het logo werkt ook perfect als op zichzelf staand merkteken. Het is direct herkenbaar en sluit naadloos aan bij haar huisstijl. Door het regelmatig te gebruiken, versterkt Kim de herkenbaarheid en zorgt ze voor een consistente, professionele uitstraling in al haar communicatie.

Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze Privacyverklaring.