Online zichtbaar met een sterke website.


Lees over nooms.

Een professionele website laten maken.

Ben jij een ondernemer die diensten of producten verkoopt en wil jij jouw online aanwezigheid versterken? Dan is een professionele website een absolute must-have! Een goed ontworpen website kan namelijk een groot verschil maken in hoe potentiële klanten jouw bedrijf ervaren en benaderen.

Het proces

Een heldere werkwijze is minstens zo belangrijk als het eindresultaat. Daarom heb ik een gestroomlijnd proces ontwikkeld waarin jouw wensen centraal staan. Samen zorgen we voor het beste resultaat!

01/04 Strategie
Voor het ontwerpproces start, wil ik eerst van jou weten waar je precies naar op zoek bent. Wat past er het beste bij jouw onderneming en bij de doelgroep die je wilt bereiken. Tijdens dit gesprek, dat zowel online of op kantoor kan, bespreken we jouw merkstrategie.
02/04 Inhoud
Invulling website. Samen kijken we wat je allemaal wilt vertellen op de website en wat daarvoor nodig is. Heb je al professionele foto's, teksten en een sterke huisstijl? Waar nodig help ik je graag om dit voor elkaar te krijgen.
03/04 Ontwerp
Als alles helder is, is het tijd om te gaan ontwerpen! Ik ga aan de slag met alle onderdelen van jouw website. Achter de schermen zorg ik ervoor dat alle pagina's worden ingevuld en dat jouw website voor zowel de computer als op de telefoon goed leesbaar is. Tussentijds zullen we regelmatig even contact hebben over de voortgang.
04/04 Lanceren
Het is tijd om jouw nieuwe website met de wereld te delen! Als alle onderdelen van de website zijn goedgekeurd, gaat de website online. Ik maak voor elke website filmpjes op maat waar ik in uitleg hoe je zelf zoveel mogelijk het onderhoud van je website kunt doen.

Website in Wordpress.

Ik werk graag met WordPress, omdat dit CMS-systeem vele voordelen biedt!

  • Met WordPress kan je gemakkelijk een responsive design maken zonder extra kosten.
  • WordPress biedt de vrijheid en mogelijkheden om alles te bouwen wat je maar in gedachten hebt.
  • Met een gebruiksvriendelijke interface is het eenvoudig om de website te onderhouden en pagina's te bewerken.
  • WordPress is van nature SEO-vriendelijk, waardoor de website beter gevonden kan worden in zoekmachines.
  • WordPress is een veilig en betrouwbaar CMS-systeem, met regelmatige updates en beveiliging om de veiligheid te waarborgen.

Paketten

Ik vind het belangrijk dat jij als klant altijd weet waar je aan toe bent. Daarom heb ik naast mijn maatwerkoplossingen ook een aantal pakketten samengesteld waar je uit kunt kiezen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en welke kosten daarbij komen kijken. 

Wil jij..

  • Een professionele uitstraling? Een goede website zorgt voor een professionele uitstraling, wat het vertrouwen van potentiële klanten kan vergroten.
  • Verhoogde zichtbaarheid? Een goed ontworpen website kan hoger worden gerangschikt in zoekmachines en meer verkeer naar de site genereren.
  • Betere gebruikerservaring? Een goed gestructureerde en gebruiksvriendelijke website zorgt voor een positieve gebruikerservaring.
  • Verbeterde communicatie? Een goede website kan de communicatie met klanten verbeteren door bijvoorbeeld een contactformulier of blog te bevatten.
  • Concurrentievoordeel? Een betere website kan een concurrentievoordeel bieden en potentiële klanten overtuigen om voor jouw bedrijf te kiezen.

Ben jij er klaar voor om indruk te maken met een professionele website? We zorgen ervoor dat je website niet alleen mooi is, maar ook SEO-vriendelijk en responsive, zodat je klanten altijd en overal toegang hebben tot jouw bedrijf.

Wat ook mogelijk is

Zie je nog niet helemaal jouw perfecte pakket er tussen staan? Wil je graag meer aan jouw huisstijl toevoegen of juist iets weg laten? In overleg is alles mogelijk!  In overleg maak ik graag een plan op maat voor jouw bedrijf. 

 
 
 

Volg je nooms.
al op Instagram?