Online zichtbaar met een sterke website.


Lees over nooms.

Het proces

Ik werk veel op maat, maar heb ook een aantal pakketten samengesteld waar jij uit kan kiezen. Zodat je precies weet waar je aan toe bent. Naast het gewenste eindresultaat is een sterk en helder proces minstens zo belangrijk. Omdat iedereen het fijn vindt om te weten waar hij of zij aan toe is heb ik een vaste manier van werken ontwikkeld.

01/04 Strategie
Voor het ontwerpproces start, wil ik eerst van jou weten waar je precies naar op zoek bent. Wat past er het beste bij jouw onderneming en bij de doelgroep die je wilt bereiken. Tijdens dit gesprek, dat zowel online of op kantoor kan, bespreken we jouw merkstrategie.
02/04 Inhoud
Invulling website. Samen kijken we wat je allemaal wilt vertellen op de website en wat daarvoor nodig is. Heb je al professionele foto's, teksten en een sterke huisstijl? Waar nodig help ik je graag om dit voor elkaar te krijgen.
03/04 Ontwerp
Als alles helder is, is het tijd om te gaan ontwerpen! Ik ga aan de slag met alle onderdelen van jouw website. Achter de schermen zorg ik ervoor dat alle pagina's worden ingevuld en dat jouw website voor zowel de computer als op de telefoon goed leesbaar is. Tussentijds zullen we regelmatig even contact hebben over de voortgang.
04/04 Lanceren
Het is tijd om jouw nieuwe website met de wereld te delen! Als alle onderdelen van de website zijn goedgekeurd, gaat de website online. Ik maak voor elke website filmpjes op maat waar ik in uitleg hoe je zelf zoveel mogelijk het onderhoud van je website kunt doen.

Wat ook mogelijk is

Zie je nog niet helemaal jouw perfecte pakket er tussen staan? Wil je graag meer aan jouw huisstijl toevoegen of juist iets weg laten? In overleg is alles mogelijk!  In overleg maak ik graag een plan op maat voor jouw bedrijf. 

 
 
 

Volg je nooms.
al op Instagram?