Magazine.

Een magazine is een krachtige manier om jouw verhaal te vertellen, verschillende perspectieven te belichten en jouw boodschap op een persoonlijke manier bij je doelgroep te krijgen.

Een blijvende indruk met een magazine.

Bij Nooms brengen we jouw verhalen tot leven door middel van opvallend ontwerp, prachtige fotografie en strakke vormgeving. Jouw magazine wordt een tastbaar kunstwerk dat de aandacht trekt en vasthoudt.

Ons getalenteerde ontwerpteam zet zich in om een magazine te creëren dat perfect aansluit bij jouw visie en boodschap. We starten het proces met een sfeerbord en een uitgebreide brainstormsessie om te zorgen dat elk detail klopt. Van de cover die uitnodigt tot doorbladeren, tot aan de layout van elke pagina, streven we naar perfectie.

We begrijpen dat beelden vaak meer zeggen dan woorden, en daarom leggen we de nadruk op hoogwaardige fotografie en doordachte vormgeving. We zorgen dat elke afbeelding, elke kleur en elk lettertype samenkomt tot een harmonieus geheel dat jouw boodschap versterkt en jouw lezers inspireert.

neem contact op.

Samenwerking voor content.

Voor de redactionele inhoud werken we samen met een vaste partner, gespecialiseerd in het creëren van boeiende en relevante content. Zij zorgen voor de teksten die jouw beelden aanvullen en jouw verhaal compleet maken. Samen zorgen we voor een naadloze integratie van ontwerp en inhoud, zodat jouw magazine niet alleen mooi is, maar ook inhoudelijk sterk.

Samenwerkingen waar we trots op zijn.

  • Studio Fier logo wit
  • Junto Media logo wit
  • NNO logo wit
  • Rietschans logo wit
  • Kaap Hoorn logo wit
  • Theater Winsinghhof logo wit
Een beschrijving van de afbeelding

Koffie?

Bespreek de
mogelijkheden

Wil je ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn? Tijdens een (online) intake delen we graag onze benadering, de kansen die we voor jouw merk zien, en succesvolle verhalen uit eerdere projecten. Voel je welkom om eens langs te komen; wie weet wordt het een gamechanger voor je!