Dit is nooms.

Nooms is een creatief bureau dat gespecialiseerd is in visueel ontwerp, professionele fotografie en unieke merkervaringen, met een passie voor het vertellen van jouw verhaal op een onderscheidende manier


Een beschrijving van de afbeelding

Onze aanpak

Bij nooms. vinden we jouw visuele verhaal essentieel

Elk project start met een persoonlijke intake, waarbij we samen de route uitstippelen. We bepalen wat er nodig is, leggen een planning vast en presenteren je de begroting. Of je nu komt voor een totaalpakket of slechts een deel ervan, jouw visie vormt het startpunt.

Zoek je advies over een specifiek project, hulp bij de uiterlijk van je website, of bijstand bij een fotoshoot? Ook dan staan we voor je klaar. Bij nooms. streven we ernaar om in elke visuele uitdaging een helpende hand te bieden. Laat ons samen jouw verhaal visueel tot leven brengen!

Samen werken.
Typisch nooms.

Veelgestelde vragen.

Levert nooms alleen maatwerk?
Bij nooms. geloven we dat echte creativiteit niet te automatiseren is. Of je nu een opvallende brochure of een strakke website nodig hebt, we geven er altijd een unieke draai aan. Jouw wensen? Die nemen we serieus! We duiken samen de briefing in en werken naadloos naar een verbluffend eindresultaat.
Hoe cruciaal is een goed logo eigenlijk?
Wij bij nooms. zijn er stellig van overtuigd: ieder bedrijf dat zichzelf serieus neemt, verdient een sterk logo. Het is jouw unieke handtekening, de fundering van je visuele identiteit. Een goed logo bouwt vertrouwen, creëert herkenbaarheid en smeedt een band - met je klanten, je doelgroep en je medewerkers. Jouw merk verdient die herkenbare identiteit!
Wat gaat mijn website precies kosten?
Bij nooms. begrijpen we dat 'kosten' een kernwoord is. Het ontwerpen en ontwikkelen van je website wordt beïnvloed door diverse factoren zoals projectgrootte, gewenste functies en benodigd maatwerk. Daarom bieden we kosteloos een offerte op maat, afgestemd op jouw specifieke wensen en budget.
Kan ik zelf aanpassingen doen in mijn website?
Absoluut, en het is makkelijker dan je denkt!" Bij nooms. geloven we in krachtige, maar gebruikersvriendelijke websites. Wil je zelf teksten wijzigen, afbeeldingen verversen, of nieuwe items aan je webshop toevoegen? Geen probleem! We zorgen niet alleen voor een op maat gemaakte tutorial voor jou en je team, maar dankzij een intuïtief contentmanagementsysteem (CMS) en onze handige handleidingen wordt het een fluitje van een cent om zelf wijzigingen door te voeren. Zo behoud je altijd de controle en frisheid van je content, zonder technische hoofdbrekens!
Verzorgen jullie zelf al het drukwerk?
Bij nooms. hebben we dan wel geen eigen drukkerij, maar wat we wel hebben is een stevig netwerk van drukkers en leveranciers die het mooiste drukwerk leveren, en dat tegen scherpe tarieven. Kwaliteit is onze prioriteit: we voeren altijd een nauwgezette nacontrole uit en staan persoonlijk garant voor een eindproduct dat in alle opzichten optimaal is. Samen drukken we jouw ontwerp af op de mooist mogelijke manier!
Hoe blijven jullie up-to-date?
Bij nooms. geloven we dat stilstaan gelijkstaat aan achteruitgaan. Daarom zitten we nooit stil als het aankomt op de laatste trends, technieken en technologieën in de vormgeving- en webdevelopmentwereld. Zo garanderen we dat jouw projecten altijd fris, actueel en volgens de nieuwste standaarden zijn

Samenwerkingen waar we trots op zijn.

Een beschrijving van de afbeelding

Koffie?

Bespreek de
mogelijkheden

Wil je ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn? Tijdens een (online) intake delen we graag onze benadering, de kansen die we voor jouw merk zien, en succesvolle verhalen uit eerdere projecten. Voel je welkom om eens langs te komen; wie weet wordt het een gamechanger voor je!